Πρώτη συνάντηση Καλέμπουμπα – Σουτζή

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο νεαρός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΟΑ σε μια πρώτη διερευνητική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΟΑ την προηγούμενη Δευτέρα αποτέλεσε την αφετηρία για τις εξελίξεις στην ομάδα του Ατσαλένιου που αναμένεται να έρθουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ήδη, το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιάννη Καλέμπουμπα και τον Μανώλη Σουτζή χωρίς να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.

Επί της ουσίας, βέβαια, δεν μπορούσε να προκύψει και τέτοιο από την στιγμή που η κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών δεν μπήκε στα ουσιώδη (οικονομικό κτλ κτλ). Ουσιαστικά Καλέμπουμπας και Σουτζής έβαλαν κάποιες αρχές στην κουβέντα τους που ουσιαστικά ήταν μια συζήτηση γνωριμίας. Ο ΠΟΑ αποτελεί ένα “δύσκολο μαγαζί” με ιδιαιτερότητες και κοκκινές γραμμές και κατά συνέπεια στο Ατσαλένιο δεν πρόκειται να πάρουν εύκολα την απόφαση για τον αντικαταστάτη του Βασίλη Κρασανάκη. Η συζήτηση κινήθηκε σε καλό κλίμα με τον Μανώλη Σουτζή να γίνεται ο πρώτος, βασικός, υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΟΑ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook