Αισόδοξος ο Τσίτας για την παραμονή της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

“Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνουμε στην κατηγορία” ανέφερε.

Το πρώτο γκολ στην καριέρα του στη Γ’ Εθνική (με Ιάλυσο) μπορεί να μην είχε βαθμολογικό αντίκρισμα για το ΙΝΚΑ, αλλά αυτό απέναντι στην Προοδευτική ήταν “χρυσό” αφού κράτησε “ζωντανή” τη χανιώτικη ομάδα στη διεκδίκηση της παραμονής.

Ο Κώστας Τσίτας το τελευταίο διάστημα έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα του ΙΝΚΑ και μετράει 6 συνεχόμενα ματς στο αρχικό σχήμα, εκ των οποίων τα τρία είναι 90λεπτα. Συνολικά ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο athlitiko.gr αναφέρεται στη νίκη κόντρα στην Προοδευτική, στη δική του καθιέρωση στην ενδεκάδα αλλά για τη δύσκολη συνέχεια στη “μάχη” της παραμονής.

«Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η παραμονή, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνουμε στην κατηγορία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο 21χρονος επιθετικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που δηλώνει αισιόδοξος για θετική έκβαση της προσπάθειας της ομάδας του για την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη απέναντι στην Προοδευτική: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμασταν μόνο νίκη. Είναι θετικό ότι τα καταφέραμε γιατί αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Για τη δική του καθιέρωση στην ενδεκάδα και το γκολ που πέτυχε: «Σημασία έχει να νικάει η ομάδα και να πετύχει τον στόχο της. Έχω δουλέψει σκληρά από την αρχή της σεζόν και με ευχαριστεί το γεγονός ότι μπορώ και βοηθάω κι εγώ από την πλευρά μου την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς με τη Ρόδο: «Είναι εξίσου δύσκολο παιχνίδι και σε αυτό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα και πρέπει τουλάχιστον τα ματς στην έδρα μας οπωσδήποτε να τα πάρουμε».

Για το αν προβληματίζει την ομάδα το γεγονός ότι η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από αυτή αλλά θα πρέπει να έρθει και το “στραβοπάτημα” του Ηλυσιακού που πέτυχε μη αναμενόμενη νίκη για πολλούς στη Ρόδο: «Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η παραμονή, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνουμε στην κατηγορία. Αν ο Ηλυσιακός καταφέρει το απόλυτο στα παιχνίδια του –κάτι που μοιάζει δύσκολο- και δεν καταφέρουμε να τον περάσουμε τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι εμείς έχουμε κάνει την προσπάθειά μας. Πάντως είμαι αισιόδοξος ότι η προσπάθειά μας έστω και στο τέλος θα ανταμειφθεί και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook