Το βάρος στην ψυχολογία από τον Σηφάκη

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει “τετ-α-τετ” με όλους τους παίκτες τις τελευταίες μέρες.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Κηφισιάς (0-0) σειρά για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον διεκδικητή του τίτλου Εργοτέλη, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις Μουρνιές.

Ο Μύρων Σηφάκης όλες αυτές τις ημέρες δουλεύει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής.

Ο έμπειρος προπονητής από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας έχει ρίξει το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών, κάτι που είχε επισημάνει και στις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας ότι θα πρέπει να τους πείσει για την αξία και τις δυνατότητές τους.

Σε καθημερινή βάση μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ο Σηφάκης έχει “τετ-α-τετ” με όλους τους παίκτες, με τους οποίους πήγε για… καφέ τις πρώτες ημέρες, τόσο για την καλύτερη γνωριμία μαζί τους αλλά και για να μπορέσει να τονώσει στον καθένα ξεχωριστά την ψυχολογία.

Οι περισσότερες προπονήσεις πλέον έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αφού ο Ηρακλειώτης τεχνικός δίνει ιδιαίτερη βάση και στην τακτική, στην οποία καταναλώνει αρκετή ώρα σκληρής δουλειάς με τους παίκτες του.

Για τον αγώνα δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Παληγεώργος, ο τραυματίας Γκουτσίδης αλλά και ο Τσικουδάκης, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Πηγή: athlitiko.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook