Ευεργετική η διακοπή για τους τραυματίες

Ο Γιώργος Πετράκης μετράει… επιστροφές στις προπονήσεις του Ερμή Ζωνιανών.

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη για τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ραφήνα με αντίπαλο την Τριγλία.

Μετά από το διήμερο ρεπό που είχε χορηγήσει στους παίκτες του ο Γιώργος Πετράκης το Σαββατοκύριακο, οι «πράσινοι» επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο, πιάνοντας δουλειά, με απώτερο σκοπό να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Το τεχνικό επιτελείο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας  αγωνιούσε τις τελευταίες μέρες για την κατάσταση των τραυματιών, ευελπιστώντας πως άπαντες θα επιστρέψουν υγιείς ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Στην σοβαρότερη κατάσταση βρίσκεται ο Γιάννης Κοζυράκης, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από τράβηγμα στην γάμπα από το παιχνίδι με τον Εθνικό πριν από 20 μέρες.

Αντιστοίχως στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα και οι Θάνος Τοπούζης (τράβηγμα), Μανόλης Ρουσάκης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Αντώνης Λαδιανός (ελαφρύ διάστρεμμα), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν περισσότερο για προληπτικούς λόγους, στο φιλικό της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: rethymnosports.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook