Ανακοινώθηκε από την Σπάθα ο Γωνιωτάκης

Ο αειθαλής παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και συνεχίζει την πλούσια καριέρα του.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοίνωσε την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γωνιωτάκη, που θα συνεχίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σπάθα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

“Βασίλη, σε ευχαριστούμε για τη μεγάλη σου προσφορά στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία σου”.

Η ανακοίνωση της Σπάθας

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γωνιωτάκη Βασίλη, καθώς και να ευχαριστήσει το Δ.Σ. της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ για τη διευκόλυνση στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μυλωνάκη Γιάννη και τον Αντιπρόεδρο Χιωτάκη Ανδρέα.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια-ομάδα μας”.

Με ένα συγκινητικό μήνυμά του, ο ίδιος, ο Βασίλης Γωνιωτάκης θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και το «ευχαριστώ» στη διοίκηση, στους προπονητές και στους συναθλητές του.

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς τι αισθάνεται όταν φεύγει από μία ομάδα που αγαπά και θα συνεχίσει να αγαπά, ακόμη κι αν αγωνίζεται κάπου αλλού.

Γιατί η ομάδα μας ήταν, είναι και θα είναι μία οικογένεια… μία γροθιά που κατάφερε τον άθλο της ιστορικής ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι στιγμές που θα θυμάμαι θα είναι πολλές. Όμως, θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, τους προπονητές και τους συναθλητές μου για όσα ζήσαμε.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα συνεχίσει να είναι η οικογένειά μου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κ. Απόστολο Αλεξάκη, για τον τρόπο που έχει φερθεί σε εμένα και την οικογένειά μου, αλλά και το πως ανταποκρίθηκε σε κάθε δυσκολία.

Παράλληλα, ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Μυλωνάκη και τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Χιωτάκη, που ήταν εκεί όποτε τους χρειάστηκα.

Θα είσαστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ… Γώνιω».

Stoiximan.gr. Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook