Σουμπασάκης: “Πολύτιμος βαθμός για το ΙΝΚΑ”

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του ΙΝΚΑ κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο athlitiko.gr:

Για τη μεταγραφή του στο ΙΝΚΑ και το ιδανικό ντεμπούτο με Ιωνικό: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα, τη διοίκηση, από τους προπονητές και γενικότερα απ’ όλους. Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί και μου έχουν φερθεί άψογα και το τεχνικό τιμ και η διοίκηση. Κοιτάω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε εβδομάδα, να κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα και πιστεύω ότι θα βοηθηθώ και θα βοηθήσω κι εγώ».

Soumpasakis Goal1

Για το σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο: «Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις ατέλειες του Ιωνικού και γενικότερα και στα “συν-πλην” του αντιπάλου πολύ καλά και καταφέραμε και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό».

Για το αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει το αποτέλεσμα για μία νέα αρχή στον δεύτερο γύρο: «Και βέβαια το πιστεύω γιατί η ομάδα απ’ ό,τι έχω δει τις τελευταίες εβδομάδες που είμαι εδώ θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Υπάρχει θέληση, ικανότητα και πιστεύω ότι θα ανακάμψει η ομάδα και θα ανέβει πολύ παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα τις επόμενες αγωνιστικές»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook