Κατσούλης: “Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο”

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1) αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού απέσπασε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο ματς μετον πρωτοπόρο Ιωνικό στις Μουρνιές (1-1).

Ο τεχνικός της Χανώτικης ομάδας, Γιάννης Κατσούλης,  μετά τον αγώνα δήλωσε:

“Θεωρώ ότι ήταν ένα σημαντικό ματς. Ξέραμε την ικανότητα και την ποιότητα του Ιωνικού. Το λένε τα αποτελέσματά του. Συγχαρητήρια για τη δουλειά του κ. Καλοπήτα. Το ματς, ειδικά στο α’ ημίχρονο, θα μπορούσε να ήταν αλλιώς για εμάς, να βάλουμε και δεύτερο γκολ.

Θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι αντιδράσαμε μετά το γκολ του Ιωνικού. Είμαι ικανοποιημένος από το α’ ημίχρονο. Πολλά παιχνίδια τα έχουμε χάσει στην επανάληψη λόγω κακής εικόνας.

Νομίζω ότι καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Για εμάς είναι σημαντικό το αποτέλεσμα σαν βάση για να χτίσουμε κάτι στο β’ γύρο. Κρατάω τα λόγια του κόουτς στο τέλος του ματς που μου είπε ότι μας αδικεί η βαθμολογική θέση. Αυτό είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Συνεχίζουμε…

Οι προσθήκες που έγιναν είναι σημαντικές. Θεωρώ ότι ο Δημήτρης είναι ένας προπονητής μέσα στο γήπεδο.

Και ο Σουμπασάκης έδωσε πολλά στο ματς. Αυτές οι προσθήκες είναι ποιοτικές. Είμαστε μία ομάδα που θα παίξει σίγουρα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook