Προβιδάκης: “Τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα δεν το περιμέναμε”

Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Kώστας Προβιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΟΑ. στα Ζωνιανά.

Με τον… αέρα του πρωτοπόρου και του αήττητου υποδέχεται την προσεχή Κυριακή ο Ερμής στα Ζωνιανά τον ΠΟΑ στο Κρητικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Kώστας Προβιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας του, το ματς της Κυριακής αλλά και τον προσωπικό του στόχο.

Αναλυτικά όσα είπε o Kώστας Προβιδάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΟΑ

“Δουλεύουμε καθημερινά για αυτό το ματς. Πιστεύω όπως κάθε ντέρμπι θα έχει πάθος και δύναμη και θα είναι σκληρό ματς. Θα είναι ένας “κλειστός” αγώνας που θα κριθεί στο γκολ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πάμε για την νίκη, όπως και σε κάθε ματς. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Το ματς θα γίνει σε βαρύ κλίμα στο χωριό μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στα Ζωνιανά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Για το ματς Κυπέλλου που είχαν παίξει οι δύο ομάδες πριν λίγες μέρες στο Ατσαλένιο (είχε κερδίσει ο ΠΟΑ 2-1)

“Αυτό ήταν άλλο ματς για άλλο θεσμό. Παίξαν και παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και από τις δύο ομάδες. Παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε την πρόκριση αν και προηγηθήκαμε. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τα δώσαμε όλα αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Για την μέχρι τώρα αήττητη πορεία της ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη θέση

“Είναι σημαντικό το οτι είμαστε αήττητοι και πρωτοπόροι και μας ανεβάζει την ψυχολογία. Η αλήθεια είναι οτι και μεις τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα δεν το περιμέναμε. Δεν ήρθε βέβαια τυχαία. Μυστικό μας είναι η σκληρή δουλειά και η προετοιμασία που κάνουμε πριν από κάθε ματς. Ο προπονητής μας λέει τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα και εμείς δίνουμε το 100% για να το πετύχουμε”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πάμε ματς – ματς και θέλουμε να παίρνουμε τους τρείς βαθμούς. Κάθε Κυριακή θέλουμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί πρέπει. Έχουμε πλέον και την ψυχολογία νικητή και πρωτοπόρου. Θέλουμε μόνο νίκες”.

Για την έδρα του Ερμή

“Έχουμε πολύ καλούς φιλάθλους που αγαπάνε τον τόπο και την ομάδα τους. Μας βοηθάνε πάρα πολύ. Πάμε καλά και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην έδρα μας αλλά είναι το όπλο μας. Έχουμε ένα σερί με αήττητα ματς από πέρυσι και δεν θέλουμε να σπάσει. Η έδρα μας δίνει βαθμούς και ευχαριστούμε τους φίλους μας”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (4ος όμιλος)

“Έχω ξαναπαίξει στην Γ εθνική με τον Ηρόδοτο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να διακριθούμε και πάμε καλά”.

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην ομάδα

“Είμαι λίγους μήνες στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Δίνω το 100% σε κάθε ματς. Έχω και γνωστούς μου από τον Ηρόδοτο, όπως τον Κοζυράκη που με βοήθησαν πολύ. Ήξερα και τον κόουτς από τον Ηρόδοτο. Έκανα την καλύτερη επιλογή. Έχουμε καλό κλίμα. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πάντα κοντά μας και είμαστε μία καλή παρέα”.

Για τον προσωπικό του στόχο

“Να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι. Κάθε μέρα και κάθε ματς θέλω να είμαι και καλύτερος. Έχω φιλοδοξίες. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook