Και η Ρόδος στους ρυθμούς της νέας σεζόν

Τα «ελάφια» μετά από τέσσερα χρόνια στο τοπικό επέστρεψαν στις εθνικές κατηγορίες.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο βοηθητικό στάδιο Ρόδου η πρώτη προπόνηση για την ομάδα της Ρόδου.

Τα «ελάφια» μετά από τέσσερα χρόνια στο τοπικό επέστρεψαν στις εθνικές κατηγορίες και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Όσο αφορά το υπόλοιπο ρόστερ απουσίαζαν μόνο οι Παυλίδης και Καλημέρης. Ο πρώτος λείπει εκτός νησιού για προσωπικούς λόγους, ενώ ο δεύτερος παρότι ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ότι ανήκει στο ρόστερ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις για το αν θα ανανεώσει η όχι.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε για ακόμα μια φορά ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας ο οποίος έδωσε τις ευλογίες του και μοίρασε σ’ όλους κομποσκοίνια, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το συνηθισμένο σουτ στο τέρμα μετά από το τέλος του αγιασμού.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στο τέλος για ξεμούδιασμα οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν οικογενειακό διπλό. Παρών από την διοικήση ήταν ο πρόεδρος κ. Σεραφίδης, το μέλος κ. Ζανέττος και ο τεχνικός διευθυντής ο κ. Ναλμπάντης.

Στις εξέδρες βρέθηκαν αρκετοί πιστοί φίλοι των ελαφιών αλλά και τα πρώην μέλη που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας της Ρόδου οι κ.κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, Χρυσόστομος Ψέλλας και Μιχάλης Παλαιολόγος. Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Σάββα Ορφανίδη θα συνεχιστούν καθόλη την εβδομάδα.

Πηγή: stoplekto.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook