Καλογεράκης: “Ο Κρουσώνας άργησε να κάνει το RESTART του”

Ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής για να μείνει στην κατηγορία, όπως τόνισε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο τερματοφύλακας της ομάδας Μανώλης Καλογεράκης.

Τα..ρέστα του παίζει ο ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην Γ εθνική (4ο όμιλο).

Η Κρουσανιώτικη ομάδα έχει πολύ δύσκολο έργο και εξι αγωνιστικές πριν το φινάλε θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.

Αυτό τόνισε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο τερματοφύλακας της ομάδας Μανώλης Καλογεράκης που αναφέρθηκε και στα λάθη που έκανε ο ίδιος στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Καλογεράκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την προσπάθεια παραμονής που κάνει η ομάδα

“Θα προσπαθήσουμε για τον στόχο της παραμονής αν και έχουμε μείνει πίσω. Ακούγεται οτι μπορεί να πεσουν πέντε ομάδες οπότε όσο πιο ψηλά τερματίσουμε τόσο πιο καλά γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει. Η ομάδα άργησε να κάνει το RESTART της. Έγιναν λάθη αλλά δεν κοιτάμε πίσω αλλά μόνο μπροστά. Θέλουμε νίκες και οτι είναι να γίνει θα γίνει. Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια καθώς θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα. Θα τα δώσουμε όλα γα να μείνουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε αν και ξέρουμε οτι είναι δύσκολο”.

Για την νίκη στο ματς με τον Ιωνικό και το ματς με τον Ηλυσιακό

“Το δικό μας κίνητρο επιβίωσης ήταν πιο έντονο από αυτό της αντίπαλης ομάδας. Είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία και έπρεπε να κερδίσουμε. Τώρα θέλουμε τους τρείς βαθμούς και την Κυριακή”.

Για την παρουσία του στην ομάδα

“Ήρθα τον Γενάρη και δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα από το τι γινόταν πριν έρθω. Ο Μηνάς Πίτσος μας βοηθάειν πάρα πολύ, είναι ένας αξιόλογος προπονητής. Η ομάδα όπως είπε άργησε να πάρει μπρος αλλά δουλεύουμε για το καλύτερο. Είμαστε ένα οργανωμένο σωματείο επιπέδου Εθνικής κατηγορίας. Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάνε τους αθλητές και είμαστε όλοι μαζί. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα”.

Για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής (4ος όμιλος)

“Το πρωτάθλημα είναι δυνατό και έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με αυτό που είχα ζήσει εγώ σε αυτό παλαιότερα. Είναι πιο ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Δεν έχω εικόνα από όλες τις ομάδες αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες”.

Για τον ίδιο

“Έκανα λάθη αλλά κάνω και εγώ το… RESTART μου. Έμεινα πίσω αλλά τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να βρεθώ ξανά σε υψηλό επίπεδο. Νομίζω οτι δεν έπρεπε να φύγω από τον Αρη την πρώτη φορά. Μετά έχασα έδαφος και έμεινα… ξεκρέμαστος. Τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ όπου είναι ένα σημαντικό βήμα και σκαλοπάτι για την καρέρα μου”.

Για τον ΟΦΗ

“Εύχομαι και πιστεύω οτι θα ανέβει. Είναι η ομάδα που αξίζει και πρέπει να πάρει την άνοδο. Είναι το πιο ιστορικό σωματείο στον όμιλο και από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Έγιναν λάθη και τώρα… τρέχει για να βγει. Είναι πάντως ένα… κλικ παραπάνω από όλες τις ομάδες. Με τον Νιόπλια η ομάδα έχει αλλάξει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook