Αναστόπουλος: “Λειτουργούμε σαν ομάδα Σούπερ Λίγκ”

Την πίστη του στο υλικό του Άρη εκφράζει ο προπονητής του.

«Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τη διακοπή. Δίνουμε φιλικά παιχνίδια, γιατί άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Πάμε και για τρίτη αναβολή. Εμείς θα πάμε σαν να έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν δε γίνει θα κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε επίσημο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος στον «Arena fm 89,4» και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δυνατότητες να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας. Στην αρχή θέλαμε να κάνουμε προετοιμασία και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Άλλη προπόνηση γίνεται τώρα. Μόνο με διαφορετική προπόνηση κάθε μέρα δεν κουράζεις ψυχολογικά και δίνεις κίνητρο στο παίκτη».

Για τις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη, είπε πως: «Μπορεί η κατηγορία να μην είναι επαγγελματική, αλλά όλα τα άλλα είναι επαγγελματικά. Λειτουργούμε σαν ομάδα Σούπερ Λίγκ».

Σχετικά με τις μεταγραφές: «Για τις μεταγραφές, καινούργιο γλυκό με παλιά συνταγή δε γίνεται. Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Όταν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Αυτούς που έφεραν την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία δεν μπορώ να τους αδικήσω».

Όσο για την πειθαρχία στην ομάδα: «Άρης και νύχτα δεν πάνε μαζί. Τα προηγούμενα χρόνια τους μάζευαν σηκωτούς από τα μπαρ! Τώρα υπάρχει ωράριο. Ο στόχος της ανόδου πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε τρόπο».

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook