Λώττας: “Θα μπούμε στα Περβόλια με δύναμη και πάθος”

Στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με τον Α.Ο.Χανιά, αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Αριστείδης Λώττας, που παραχώρησε συνέντευξη στον Athletic Radio 104,2.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αριστείδης Λώττας φοράει τη φανέλα με το δελφίνι.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, αναφέρθηκε στο θετικό ξεκίνημα του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα τονίζοντας την σημασία που έχει το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Χανιά την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρης Λώττας στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη:

Για την νέα εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του, στην Ζάκυνθο αυτή την φορά (0-0)

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα για την συνέχεια. Όλοι βρεθήκαμε σε καλή μέρα και αν δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα ο τερματοφύλακας της, τότε το διπλό θα ερχόταν σίγουρα. Δύσκολα θα περάσει κάποια ομάδα από κει. Τελικά πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε”.

Για το γεγονός οτι η ομάδα δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή με τον Πανσερραϊκό

“Δεν μας έκανε καλό η διακοπή. Μας έκοψε τον ρυθμό. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μην έχουν ομάδες πιστοποιητικό. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε διαφορετικά”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Εμάς στόχος μας είναι η σωτηρία. Θέλαμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Κάποια στιγμή θα έρθει και το διπλό στα ματς μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Για το ντέρμπι με τον Α.Ο.Χανιά

“Θα το δούμε όπως όλα τα ματς. Θα μπούμε στο γήπεδο των Περιβολίων με δύναμη και πάθος. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Έχουμε παίξει δύο φιλικά και γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Ο Α.Ο.Χ πάει για άνοδο και έχει δυνατή έδρα. Είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Το ματς θα κριθεί στις στημένες φάσεις. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς”.

Για το γηπεδικό θέμα της ομάδας του

“Σίγουρα μας επηρεάζει. Κάνουμε προπόνηση στο πλαστικό. Δεν έχουμε ακόμα δικό μας γήπεδο αλλά είναι κάτι προσωρινό αφού η διοίκηση κάνει τα πα΄ντα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Το ξε΄ραμε από την αρχή οτι φέτος θα είχαμε ταλαιπωρηθεί με το γηπεδικό”.

Για την παρουσία του στον Κισσαμικό

“Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και είμαστε μία οικογένεια. Ζήσαμε πέρυσι ιστορικές στιγμές και είμαστε ευτυχισμένοι που οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Από όσες ομάδες έχω πάει στον Κισσαμικό βρήκα το καλύτερο κλίμα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες. Η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη. Μέσα από την ομάδα θέλω να φανώ και γω. Πάνω από όλα η ομάδα”

Για τον Εργοτέλη

“Έχει φάει με το… κουτάλι την Σούπερ Λιγκ. Έχει έμπειρους παίκτες και ξέρει την κατηγορία. Έχει καλό σύνολο. Ξεκίνησε όμως από το μηδέν φέτος. Η θέση του είναι στην Σούπερ Λιγκ. Έχει καλό προπονητή και δεν θα αργήσει να βρει τα πατήματά του”.

Για την φετινή Φούτμπολ Λιγκ

“Είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει δυνατές ομάδες. Λάρισα, Απόλλων και Κέρκυρα έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook