“Ο ΟΦΗ δείχνει ομάδα της σειράς”

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Βασίλης Πλουσής για την εικόνα του ΟΦΗ στην Γ Εθνική ενώ έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς που γίνεται στον Ερμή Ζωνιανών αλλά και των Μανώλη Παπαματθαιάκη, Βασίλη Καραΐσκου.

“Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα, όποιος και να έβαζε τα γκολ αυτό μετράει. Σημασία έχει ότι πήραμε το παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα ώστε να πάρουμε βαθμούς και την Κυριακή. Εύχομαι ο αδερφός μου, ο Δομήνικος να συνεχίζει να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα ώστε να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη κατηγορία” ήταν το σχόλιο του 30χρονου μεσοεπιθετικού αναφορικά με το γεγονός ότι σκόραρε τόσο εκείνος, όσο και ο αδερφός του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Πλουσής στην εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη

Για τη νίκη επί του Εθνικού: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου. Η τηλεοπτική κάλυψη που έχουν τα παιχνίδια του ΟΦΗ μας βοηθάει για καλύτερο σκάουτινγκ και έτσι είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αντιμετωπίσαμε μια αρκετά καλή ομάδα που σε μεγάλα γήπεδα μπορεί να κάνει ζημιά σε αντίπαλες ομάδες. Είχαμε καταλάβει ότι η νίκη ήταν μονόδρομος, το θέλαμε περισσότερο και είχαμε αρκετές φάσεις. Πήραμε δίκαια το αποτέλεσμα αν και το ματς θα μπορούσε να είχε στραβώσει στο τέλος”.

Για τον Ερμή: “Έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα με έντονο το Κρητικό στοιχείο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει μαζί τα προηγούμενα χρόνια αλλά και κάποιοι άλλοι που μπορούν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες”.

Για τον ΟΦΗ: “Έχει αρκετά δύσκολο έργο. Το ξεκίνημα του δεν είναι καλό και κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό οφείλεται στον σχεδιασμό. Όταν διώχνεις προπονητή στην πρώτη αγωνιστική που έχει φέρει κάποιους παίκτες τότε δημιουργείται ένα αλαλούμ. Και νέο προπονητή να φέρεις, πάλι θα υπάρχουν προβλήματα. Εγώ βλέπω ότι δυστυχώς ο ΟΦΗ δεν μπαίνει στο γήπεδο σαν να είναι φαβορί αλλά δείχνει μια ομάδα της σειράς. Πρέπει και οι παίκτες του ΟΦΗ να καταλάβουν ότι φορούν μια βαριά φανέλα και να αντιληφθούν τι πρέπει να κάνει. Ο κύριος Βλαστός έχει δίκιο, είναι ένα γήπεδο – κλουβί και δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο”.

Για την μάχη του τίτλου: “Ο Εθνικός είναι αρκετά καλή ομάδα, η Κηφισιά που πρωταγωνιστεί συνέχεια. Δεν μπορούμε να πούμε κάποια ομάδα γιατί υπάρχουν αρκετές δύσκολες έδρες”.

Για τις άλλες Κρητικές ομάδες: “Την Επισκοπή την έχω αντιμετωπίσει στο Κύπελλο Ρεθύμνου. Διαθέτει καλή ομάδα αλλά δυστυχώς υποβιβάζονται πολλές ομάδες. Τον Κρουσώνα δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά μιλούν τα αποτελέσματα”.

Για τους δύο προπονητές που έχει συνεργαστεί φέτος: “Ο κύριος Καραΐσκος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την άνοδο της ομάδας, σε μια περίπτωση όπου δεν μας πίστευε κανένας ότι θα το πετύχουμε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα, δεν είναι δική μου δουλειά για να πω τι συνέβη. Ήρθε ένας άλλος προπονητής που και την προηγούμενη φορά που δούλεψε στην ομάδα άξιζε να σωθεί. Έχει αφήσει εξαιρετικό έργο, έχει κάνει καλές επιλογές ποδοσφαιριστών και η εμπειρία που έχουν βοηθάει αρκετά. Από εκεί και πέρα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Για την προσπάθεια του Ερμή: “Είμαστε από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Κρήτης, όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Διαφημίζουν τον τόπο και ελπίζω να υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ερμή”.

Για τον εαυτό του: “Δεν θέτω μακρινούς στόχους, κοιτάζω κάθε μέρα να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα. Αυτό εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές, να κάνουν αυτό που αγαπούν και να έχουν την υγεία τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook