Επέστρεψε στην Επισκοπή ο Παπαδήμας

«Γύρισα σπίτι μου», ανέφερε ο νεαρός στόπερ εμφανώς χαρούμενος.

Ο Νίκος Παπαδήμας είναι από σήμερα (14/9) παίκτης της Επισκοπής.

Ο «Νικόλας» που βρίσκεται στο Ρέθυμνο από την περασμένη Παρασκευή (12/9), έκανε προπονήσεις κι εντάχθηκε άμεσα στο υπόλοιπο τμήμα.

Η ανακοίνωση της ομάδας μας δεν άργησε να έρθει η οποία αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του Νικολάου Παπαδήμα. Ο ύψους 1.86 στόπερ που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ, έχει γεννηθεί στις 27/1/1991 στην Αθήνα.

Ο παίκτης που στην ουσία δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα μας, έχει περάσει κατά το παρελθόν από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού κι έπειτα από ομάδες όπως, τη Νίκης Βόλου, την Κέρκυρα, την Γλυφάδα και την Λαμία. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα μας του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Νίκος Παπαδήμας: «Γύρισα σπίτι μου»

Ο νεαρός στόπερ εμφανώς χαρούμενος, δήλωσε στο www.aoepiskopis.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα γιατί, διατηρώ πολύ καλές σχέσεις τόσο με τα παιδιά όσο και με τον ίδιο τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη. Νιώθω, πραγματικά, ότι γύρισα στο σπίτι μου. Πέρυσι πρόλαβα και δέθηκα με την ομάδα με τους συμπαίκτες μου και παρ’ όλο που είχαμε μια δύσκολη χρονιά, παραμείναμε αγαπημένοι. Θα ήθελα λοιπόν φέτος, να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φυσικά να μπορέσω και ‘γω να διακριθώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook