Είχε θέληση, είχε κινητικότητα αλλά…

Το τελικό 1-1 της Επισκοπής απέναντι στον Άρη Σούδας έδειξε στον Γιάνγιανιν ότι υπάρχει ακόμη πολύ χώρος για σκληρή δουλειά.

Δεν κατόρθωσε αυτή τη φορά να επικρατήσει η Επισκοπή σ’ ένα ματς όπου δέχθηκε πρώτη τέρμα (το ίδιο είχε συμβεί στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη).

Το τελικό σκορ 1-1 απέναντι στον Άρη Σούδας, έδειξε στον προπονητή της, Ράικο Γιάνγιανιν ότι υπάρχει ακόμη πολύ χώρος και χρόνος για σκληρή δουλειά κι ότι η Επισκοπή βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος. Άλλωστε επίκεινται νέες μεταγραφές τις επόμενες μέρες.

Στο ματς αυτό καθ’ αυτό η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έδειξε θέληση, είχε κινητικότητα αλλά δεν είχε την σωστή τελική προσπάθεια.

ΓΚΟΛ!0-1: Αντιθέτως, ο Άρης Σούδας που δεν είχε απασχολήσει τον Κελαϊδή, το έκανε μια και καλή. Ήταν το  12’ όταν από το σουτ του Κλωθάκη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτα. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 20’, είχε καλή ευκαιρία όπου αυτή τη φορά ο Κελαϊδής με απόκρουση παραχώρησε κόρνερ.

Στο 22’ είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση για την Επισκοπή  όταν από το φάουλ του Δελήμπαση, ο Μποτωνάκης κέρδισε την κεφαλιά όμως κατέληξε κόρνερ καθώς εξοστρακίστηκε στα σώματα αμυνομένων.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ράικο Γιάνγιανιν, είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία αλλά πανηγυρίσαν μάι φορά με σκόρερ τον Γούλα.

Η πρώτη ευκαιρία στο β’ ημίχρονο χάθηκε με τον Φοβάκη όταν δεν τελείωσε σωστά την παράλληλη «ξυραφένια» μπαλιά του Γούλα στο 56’.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-1: Αντιθέτως, όταν αντιστράφηκαν οι ρόλοι, ο Γούλας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, σημείωσε το τέρμα της ισοφάρισης.

Στο 89’ ο Φοβάκης μπήκε στην περιοχή και παρ’ όλο που βρέθηκε απέναντι στον Σαρτζετάκη, προτίμησε να πασάρει αντί να πλασάρει χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει.

Η διαιτησία: Βοσκάκης, Λιοδάκης, Παπαδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάνγιανιν): Κελαϊδής (85’ Χνάρης), Τοπάλι (80’ Τοπάλι), Νικηφόρος (65’ Χαλκιαδάκης), Μποτωνάκης, Μαραθιανός (65’ Λαδιανός), Δελήμπασης, Σπάσιτς (28’ Πάτας), Γούλας (65’ Σπανουδάκης), Βελονάκης (25’ Φοβάκης), Κρητικός, Ηλιόπουλος. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ζότο, Γαβαλάς, Μανωλακάκης και Βλαβιανός.

ΑΡΗΣ Σ.: Σαρτζετάκης, Μπουρμπάκης, Μάστορας, παπαθανασίου, Κουλάκης, Κλωθάκης, Βαρδάκης, Χατζηγιάννης, Γαλανάκης, Μπαμπουνάκης, Βεργεράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook