Κράτησε αποστάσεις ο Κοντονής

Όσον αφορά το θέμα των μπαράζ που ζητάει ο Αρης ώστε να ανέβει στην Football League.

Μία ημέρα πριν τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού Άρη, κράτησε αποστάσεις όσον αφορά το θέμα των μπαράζ που ζητούν οι κίτρινοι ώστε να ανεβούν στην Football League.

O Υφυπουργός αθλητισμού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να εφαρμόσει το καταστατικό της ομοσμονδίας.

Αρχικά, ο κ. Κοντονής είπε στο «Μετρόπολις»: «Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα δω οποιονδήποτε θέλει να με συναντήσει, είτε είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου, είτε άλλου αθλήματος. Προχθές μάλιστα συνάντησα εξαιρετικούς συναδέλφους που εκπροσωπούσαν την ομάδα μπάσκετ του Αρη.

 Δεν μπορεί να ζητήσει κανένας από τον αρμόδιο Υφυπουργό να εφαρμόσει το καταστατικό μιας ομοσπονδίας, αυτό πρέπει να το ζητήσει από τη διοίκηση της ομοσπονδίας.
Εδώ υπάρχει το αυτοδιοίκητο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε επιτέλους πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Η νομιμότητα των αποφάσεων των οργάνων θα κριθεί από τα δικαστήρια, όχι από την εκτελεστική εξουσία», ήταν τα λόγια του Σταύρου Κοντονή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook