Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Εθνικό εξέδωσε ο Ηρόδοτος

Εκφράζει την αγανάκτησή του για τα “όσα θλιβερά έγιναν στην «ζούγκλα» του Μοσχάτου”, όπως αναφέρει.

Την αγανάκτησή του εκφράζει ο Ηρόδοτος με ανακοινωσή του για τα “όσα θλιβερά έγιναν στην «ζούγκλα» του Μοσχάτου”, όπως αναφέρει στο ματς με τον Εθνικό.

  • Πιο αναλυτικά:

«Ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα θλιβερά έγιναν στην «ζούγκλα» του Μοσχάτου εις βάρος της αποστολής της ομάδας μας πριν, κατά την διάρκεια και μετά την διεξαγωγή του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς.

Οι προπηλακισμοί, οι ύβρεις, τα εμετικά συνθήματα μέχρι και οι φράσεις που ήταν γραμμένες στους τοίχους, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, μετά το τραγικό περιστατικό του πρώτου γύρου.

Δεν δικαιολογούνται όμως όταν προέρχονται από ανθρώπους του Δ.Σ. του Εθνικού. Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας έφυγε όρθια από το γήπεδο λόγω της τεράστιας επιχείρησης από την Ελληνική Αστυνομία την οποία και ευχαριστούμε.

Παρατάυτα, αποδεχόμενοι την ειλικρινή συγνώμη του Εθνικού, κ.Αγγελόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και την αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων της Διοίκησης του Εθνικού προς την αποστολή της ομάδας μας, δηλώνουμε αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει απαρχή για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Η ομάδα μας συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα που έχει και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Ο Πρόεδρος Γεωργιάδης Μιχάλης»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook