Δεν… ρίχνουν “λευκή πετσέτα” στην Αναγέννηση Ιερ.

Κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ο Νίκος Δεδελετάκης.

Δεν… ρίχνουν “λευκή πετσέτα” στην Αναγέννηση Ιερ. κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ο Νίκος Δεδελετάκης.

Βέβαια στο στρατόπεδο της Λασιθιώτικης ομάδας υπάρχει πίκρα και απογοήτευση μετά την νέα βαριά ήττα στην Γ΄ εθνική από τον Ατρόμητο με 4-1.

Τα λόγια του τεχνικού της ομάδας Νίκου Δεδελετάκη είναι χαρακτηριστικά της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και απεικονίζουν την πραγματικότητα.

Ο έμπειρος τεχνικός της Αναγέννησης μίλησε στην «ΑΝΑΤΟΛΗ»:

«Να μην γελιόμαστε η ήττα της Κυριακής είναι βαριά και δεν χωράνε δικαιολογίες στο τι έφταιξε για να φτάσουμε σε αυτήν.

Ότι και να πω φοβάμαι μην χαρακτηριστώ γλαφυρώς ή γραφικός αλλά πιστεύω ότι η εικόνα που βγάλαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την διαμόρφωση του τελικού σκορ. Δεν αξίζαμε αυτό το 4-0 και θα το χαρακτήριζα ως μαγική εικόνα.

Γίνανε πάλι πολλά προσωπικά λάθη που στοίχησαν φτηνά γκολ. Οφείλω όμως να πω ότι διορθώσαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας αλλά και η τύχη μας γύρισε την πλάτη.

Πιστεύω ότι δεν έχει χαθεί τίποτα και η Αναγέννηση θα προχωρήσει μέχρι το τέλος. Όσοι νομίζουν ότι θα δουν την ομάδα να ρίχνει λευκή πετσέτα ή να πέφτει αμαχητί είναι οικτρά γελασμένοι, η ομάδα μας θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Όπως γνωρίζετε έχω περάσει πολλές παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν το βάζω κάτω.

Να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα πολύ γρήγορα και θα έρθουν τα αποτελέσματα διότι εκτός από τα λάθη είχαμε κόντρα και την τύχη, η οποία μας γύρισε την πλάτη μέχρι στιγμής. Παίξαμε με τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό, ενώ οι θέσεις που οδηγούν στην παραμονή της κατέχουν ομάδες έχουν τρεις βαθμούς.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα και να δούμε κάποιες αλήθειες με ρεαλισμό και μόνο τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αδυναμίες μας, ο καθένας να τις αναλογιστεί και να τις διορθώσει.

Το κάθε παιχνίδι μας από εδώ και στο εξής θα είναι τελικός. Τέλος θέλω να θυμίσω σε κάποιους ότι μεγάλες ομάδες με τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν πέσει σε τοπικά πρωτάθλημα όπως το Αιγάλεω η Προοδευτική και ο Αθηναϊκός».

Πηγή: anatolhsport.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook