Έμεινε σχεδόν όλη η περυσινή ομάδα στον ΑΟΑΝ

Η αρμόδια επιτροπή σχεδιασμού της Λασιθιώτικης ομάδας κατάφερε να συμφωνήσει με 17 από τους παίκτες που φόρεσαν πέρυσι την φανέλα του.

Με καταιγιστικό ρυθμό ξεκίνησε η προσπάθεια για τη δημιουργία του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου στον ΑΟΑΝ.

Η αρμόδια επιτροπή σχεδιασμού της ομάδας, με την σύμφωνη γνώμη και του νέου προπονητή Μανώλη Σκυβάλου, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, συζήτησε και κατάφερε να συμφωνήσει με 17 από τους παίκτες που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα με το αστέρι, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΑΟΑΝ και τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Μπροκαλάκη, τους αμυντικούς Κώστα Μουτάκη, Κέβιν Γκέτα, Κώστα Μαρκάκη, Μάριο Γρηγοράκη και Νίκολας Τσανάι, τους μέσους Γρηγόρη Κοκολάκη, Δημήτρη Καρνιάτη, Χρήστο Φαγά, Μανώλη Πηγιάκη, Χρήστο Τσάνγκα, Αλέξανδρο Φαγά και τους επιθετικούς Μάρκο Δήμα, Μανώλη Μπαριτάκη, Γιώργο Χαβάκη και Κλόντι Χατζιάι.

Στην ομάδα παραμένει και ο στρατευμένος Θόδωρος Ιασωνίδης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές και με άλλους παίκτες, για την συμπλήρωση του ρόστερ, με τους παράγοντες του συλλόγου να στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΑΟΑΝ.

Μάλιστα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ήδη μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση και θα συζητηθεί τόσο στις τάξεις των φίλων της ομάδας, όσο και γενικότερα στο χώρο του Λασηθιώτικου ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook