Αναβαθμίζεται η ακαδημία του ΠΑΟΚρουσώνα

Ξεκινούν δράσεις και πρωτοβουλίες για να μπουν σε νέες βάσεις οι υποδομές του ενώ αποφασίστηκε να γίνει μία διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει όλα τα θέματα της ακαδημίας.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα υλοποιεί το όραμά της για την αναβάθμιση της ακαδημίας του Κρουσώνα ώστε ο σύλλογος να αποτελέσει κυψέλη για τα νέα παιδιά του χωριού.

Μετά την συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Νίκι Παπαβασιλείου, που θα αναλάβει την αναδιοργάνωση της ακαδημίας και τις ενέργειες για τη δημιουργία γηπέδου «5Χ5», ξεκινούν δράσεις και πρωτοβουλίες για να μπουν σε νέες βάσεις οι υποδομές του ΠΑΟΚ.

Πριν λίγες ημέρες έγινε στον Κρουσώνα συνάντηση παρουσία του Νίκι Παπαβασιλείου και των προπονητών της ακαδημίας, Νίκου Κουράκη και Μανόλη Μακατουνάκη και δόθηκε η αφετηρία για τη νέα προσπάθεια. Το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μπάμπης Μερονιανάκης, ο γενικός αρχηγός Μύρος Πυργιανάκης και άλλα μέλη της ομάδας αλλά και γονείς παιδιών της ακαδημίας.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να γίνει μία διοικούσα επιτροπή, που θα τρέξει όλα τα θέματα της ακαδημίας στο προσεχές διάστημα. Πρόεδρος της διοικούσας ορίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Γιανναδάκης και θα μετέχουν σε αυτήν οι Κώστας Γιαννακουδάκης (γιατρός), Μιχάλης Βαμβουκάκης, Γιάννα Κορνάρου, Γιάννης Ψαράκης, Ηρακλής Πρινιανάκης, Γιάννης Κοντόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, επισκέψεις σε σχολεία, ενημέρωση φορέων για την ακαδημία του ΠΑΟ Κρουσώνα και στόχος είναι να αποτελέσει τη βάση για τα παιδιά όχι μόνο του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook