listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

« Θέλουμε καλύτερο ΠΟΑ »

» Στον ΠΟΑ αξίζει καλύτερη τύχη και δεν πρέπει να κυνηγάει την παραμονή του στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα μας πρέπει να πρωταγωνιστεί στην ΄Γ Εθνική » ήταν τα λόγια του προέδρου των πρασίνων, Βαγγέλη Φανιουδάκη που άφησε ανοικτό παράθυρο για την παραμονή του στον προεδρικό θώκο.

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη τύπου του ΠΟΑ όπου έγινε ο απολογισμός της χρονιάς. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Φανιουδάκης, ο Στράτος Γεωργιάδης όπως και οι Γιάννης Ταουσιάνης και Κώστας Αργέντης.

Η αίσθηση που δόθηκε από τους παρευρισκόμενους ήταν ότι η φετινή χρονιά για τον ΠΟΑ ήταν αποτυχημένη. » Δεν αξίζει στην ομάδα αυτό που περάσαμε και να εξασφαλίζουμε την παραμονή στην κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική. « δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Φανιουδάκης.

Ο πρόεδρος των πρασίνων δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει στην προεδρία του συλλόγου και τόνισε ότι όλα θα κριθούν μετά το Δ.Σ. που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα όπου θα υπάρξει και είσοδος νέων μελών στο συμβούλιο του συλλόγου.

Όσο για την παραμονή του Γιάννη Ταουσιάνη ο Φανιουδάκης ξεκαθάρισε ότι με τον νεαρό τεχνικό υπάρχει συμφωνία για 5 χρόνια και ότι ακόμα και με την είσοδο των νέων μελών δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας του Ατσαλένιου δεν έκρυψε και την πικρία του για την στάση του Αστέρα Ρεθύμνου την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. » Μέσα από αυτή την ταλαιπωρεία που περάσαμε, βγήκαν στην επιφάνεια ποιοι μπορούν να θεωρηθούν φίλοι. Δυστυχώς όταν τους χρειάζεσαι, τους έχεις δίπλα σου. Εμείς δεν είχαμε δίπλα μας κανέναν. » ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Φανιουδάκη σχολιάζοντας την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής.

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη και μάλιστα πέταξε και την σπόντα του για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μανώλη Πατεμτζή λέγοντας ότι… » Έγιναν λάθη και δεν ξέρω πως γίνεται έναν παίκτη που πέρυσε απορρίφθηκε από τον προπονητή φέτος να τον θέλει σαν τρελός. » αναφερόμενος στην περίπτωση Τσιτλακίδη που απορρίφθηκε το περσινό καλοκαίρι και φέτος επιθυμεί να τον πάρει στις Αρχάνες για να φορέσει την φανέλα του Γιούχτα.

Όσο για την περσινή χρονιά τόνισε… » Δεν αξίζει στην ομάδα αυτό που περάσαμε. Ο ΠΟΑ βάζει πάντα ψηλά τον πήχυ και δεν παίζει για την παραμονή του. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Έδειξαν ψυχή και στις δύσκολες στιγμές μέτρησε το εγώ τους. Πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθούν τα περσινά λάθη. Οι ομάδες χτίζονται από τις μεταγραφές του καλοκαιριού και όχι του χειμώνα. «

Όσο για την επόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Φανιουδάκης άφησε ανοικτό παράθυρο για να βρίσκεται στην προεδρία του συλλόγου λέγοντας ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη Τετάρτη όπου θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. » Κοιτάζουμε μπροστά και την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. Πέρυσι ξεκίνησε αλλιώς ο σχεδιασμός και αλλιώς ολοκληρώθηκε. Κάποιοι άνθρωποι περιμέναμε να ήταν δίπλα μας και δεν ήταν ενώ συνέβη και το αντίθετο. Έχουν δημιουργηθεί κάποιες προϋποθέσεις και πρέπει να δώσουμε περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Κάποιοι φίλοι μου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο Δ.Σ. του ΠΟΑ και όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη Τετάρτη. Ο ΠΟΑ έχει τα φόντα για να έχει κάθε χρόνο πρωταγωνιστικούς στόχους. Θέλω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. «

Ταουσιάνης: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς Από την πλευρά του ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν οι παίκτες του έδωσαν και τον καλύτερο εαυτό τους. » Είχαν ψυχικά αποθέματα και υπήρξαν στιγμές που ένιωθα πολύ υπερήφανος. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά και έστω και στο τέλος αποδείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην ΄Γ Εθνική. Γνωρίζαμε ότι θα έχει δυσκολίες η τωρινή σεζόν και θα βρισκόταν σε ένα μεταβατικό στάδιο. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα είχα θέσει στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα μας πλήγησε από ατυχίες και μας στοίχισαν οι απουσίες των Λεκάκη, Σουτζή, Αργέντη και Γκιάτα. Όμως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς και εμάς δεν μας σκότωσε τίποτα φέτος. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας οι Αποσκίτης, Δερμιτζάκης όπως και όλοι οι καλοί παίκτες του συλλόγου. Αργέντης: Πρώτα ξεκούραση και μετά απόφαση Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Αργέντης τόνισε ότι δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτό που θέλει τώρα είναι ξεκούραση. «Πρώτα θέλω να ηρεμήσω και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου. Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να σκεφτώ κάποια πράγματα και δεν το κρύβω ότι θα ήθελα να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία. Σκέφτομαι πολύ δύσκολα ότι θα φύγω όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα. « ήταν τα λόγια του 27χρονου μεσοεπιθετικού των πρασίνων.