Από την “άσπρη βούλα” έμεινε ζωντανός ο Ρούβας στην Ελευσίνα!

Η ομάδα της Γέργερης παρέμεινε αήττητη για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τα δύο πέναλτι των Κορδονούρη, Παντελή και παρά το 2-2 με τον Αστέρα Μαγούλας αν και άξιζε κάτι παραπάνω!

Αν και το όνειρο της 6αδας παραμένει δύσκολο έως αδύνατο, ο Ρούβας για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη αν δεν στεκόταν άτυχος στις δύο φάσεις των γκολ των γηπεδούχων.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρούβα ήταν ψύχραιμοι με τους Κορδονούρη, Παντελή να ευστοχούν στα ισάριθμα πέναλτι πήραν έναν βαθμό που θα μπορούσαν να είναι και τρεις! Πλέον, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχουν την δυνατότητα να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο Αστέρας Μαγούλας σκόραρε δύο φορές στις ελάχιστες φάσεις που έκανε μπροστά από την εστία του Λυράκη που ήταν εξαιρετικός. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15′ με έναν κεραυνό του Ιερωνυμάκη από τα 30 μέτρα ωστόσο στην συνέχεια ο Ρούβας ήταν αρκετά καλός και δεν απειλήθηκε καθόλου μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκηνικό ήταν ίδιο και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έβερετ. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Ρούβας θα πετούσε “λευκή πετσέτα” τελικά έκανε μια σπουδαία αντεπίθεση φτάνοντας στο τελικό 2-2.

Πρώτα στο 75′ ο Φουκαράκης ανατράπηκε στην περιοχή του Αστέρα Μαγούλας και ο – μόνιμος εκτελεστής – Παναγιώτης Κορδονούρης έκανε το 2-1 βάζοντας τον Ρούβα ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Ρούβα που στο 85′ έφτασαν στο τελικό 2-2 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παντελή.

Δυστυχώς για τον Ρούβα η επική ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε στο 91′ όταν ο Ανυφαντάκης σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ!

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook