Άλωση του Αιγίου από τον Ρούβα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη!

Με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Φουκαράκη, η ομάδα της Γέργερης κάνει πορεία πρωταθλητισμού κερδίζοντας τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο υποχρεώνοντας τον στην πρώτη ήττα μέσα στην έδρα του!

Η εκπληκτική πορεία της ομάδας της Γέργερης συνεχίζεται διατηρώντας το αήττητο για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική και πλέον κάνει όνειρα εξάδας μιας και απέχει μόλις 3 βαθμούς!

Ο Γιάννης Φουκαράκης έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του σε αυτό το παιχνίδι καθώς με δικό του γκολ στο 31′ όταν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Λυράκη ενώ στο 85′ ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι με τον Σκαρτσίλα.

Το επίτευγμα του Ρούβα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον Παναιγιάλειο μέσα στην έδρα του έπειτα από 21 αγωνιστικές!

Παναιγιάλειος: Ρίζος, Σανδραβέλης (76′ Κανελλόπουλος), Παπαχρήστος, Σούλης, T. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος (Γ. Παπαδόπουλος), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης (55′ Διαμαντόπουλος).

Ρούβας: Λυράκης, Κίτσος, Πετράς, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Μουρατίδης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης (70′ Έκελμανς), Φουκαράκης, Παντελής (65′ Λαζαρίδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook