Νίκη “χρυσάφι” για τον Ρούβα που παραμένει στο “κόλπο” της παραμονής

Ο Ρούβας επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας, έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή του στην κατηγορία.

Oι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν από το πρώτο λεπτό. Το σουτ του Κεφαλούκου στο 5΄ δεν ανησύχησε τον Κοψαχείλη που είδε την μπάλα να περνάει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Οι φιλοξενούμενοι 3 λεπτά αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ όταν ο ο Τρίψας πήρε την κεφαλιά αλλά ο  Διαμαντής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Ο Ρούβας με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα είχε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του Χατζησάββα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 17΄ η Καλαμάτα “απάντησε” με την ευκαιρία του Ηλιόπουλου, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες οι δύο ομάδες κοίταξαν να διαφυλάξουν τα νότα τους με τον Ρούβα να κοιτάει ωστόσο να πετύχει και ένα τέρμα καθώς ακόμα και η ισοπαλία δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που “βόλευε” τους γηπεδούχους.

Στο 28΄ είχαμε πολύ καλή στιγμή για τον Ρούβα όταν μετά από κόντρες η μπάλα “στρώθηκε” στον Λαζαρίδη ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι παίρνοντας ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ρούβα στο πρώτο μέρος ήρθε στο 42΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουρατίδη, ο Ανυφαντάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα “έγλυψε” το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρούβας πήρε το προβάδισμα όταν οι παίκτες των γηπεδούχων συνεργάστηκαν άψογα, τελικώς αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Χατζησάββας που άνοιξε το σκορ.

Λίγο αργότερα ο Ρούβας έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μουρατίδη. Στην συνέχεια ο Ρούβας διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 72΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσουν” το παιχνίδι όταν ο Κοψαχείλης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σεντεμέντες.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ρούβας κοίταξε να διαφυλάξει τα νότα του κάτι που κατάφερε με σχετική ευκολία φτάνοντας έτσι σε μία πολύ σημαντική νίκη που διατηρεί τις ελπίδες του για παραμονή.

Ρούβας: Διαμαντής,Γούτσιος, Ταβλαδωράκης,Ανυφαντάκης,Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης,Λαζαρίδης, Παντελής (77΄ Αντωνάκης), Χατζησάββας, Μπολόσης (60΄Σεντεμέντες)

Καλαμάτα: Κοψαχείλης,Τρίψας, Τριανταφυλλάκης,Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Βούτσης, Ηλιόπουλος (50΄ Σκαρλάτος), Νουχάνοβιτς (70΄Βαλούα),Bασιλίεφ, Σαραντόπουλος (54΄ Γεωργιόπουλος)

Το Live της αναμέτρησης…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook