Άλωσε την Γέργερη ο ΑΟΧ και κράτησε στον πάτο της βαθμολογίας τον Ρούβα

Παρακολουθήστε LIVE και λεπτό προς λεπτό από το athleticradio.gr το Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ρούβα και τον ΑΟ Χανιά.

Μπορεί στο πρώτο μέρος οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στην Γέργερη να μην είδαν και το καλύτερο παιχνίδι βάση ποιότητας, ωστόσο είδαν γκολ και σίγουρα θα έμειναν ικανοποιημένοι από το πάθος που έδειξαν οι 22 ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΟΧ ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν στο 10΄ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 14΄ ο Ρούβας ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από “κεραυνό” του Ανυφαντάκη σε εκτέλεση φάουλ, ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε ενστικτωδώς. Στην εξέλιξη της φάσης η ομάδα των Χανίων άνοιξε το σκορ. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Κέρι, “άδειασε” τον Γεωργόπουλο και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 35΄ ο Ρούβας έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του ΑΟΧ, ο Φουκαράκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίδια.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτο μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, στην πρώτη καλή στιγμή, ο ΑΟΧ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 56΄ ο Μποτωνάκης  πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ, απέφυγε τον Πετρά και με σουτ από 30 μέτρα έκανε το 1-2.

Στο 67΄ ο Ρούβας έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια,  όταν μετά από κεφαλιά-γύρισμα του Ανυφαντάκη, ο Φουκαράκης “τρύπωσε” ανάμεσα στο αμυντικό δίδυμο του ΑΟΧ και με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τον ΑΟΧ να παίρνει ένα πολύ σημαντικό διπλό και τον Ρούβα να εξακολουθεί να μένει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και τα πράγματα να γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για αυτόν.

Το live της αναμέτρησης

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook