Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στον Ρούβα, ήρθε στο Ηράκλειο ο Διαμαντής

Μετά τις αναχωρήσεις, ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση του Ρούβα με τον 27χρονο τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή να έχει ξεκινήσει ήδη προπόνησεις ενώ ακολουθούν οι Λαζαρίδης, Τσούτσης.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Κατερίνης, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Βατανιακός.

Ο Χρήστος Λαζαρίδης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Γέργερης.

Το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ρούβα είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας Νίκος Διαμαντής που πέρυσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Κερατέας ενώ έχει περάσει ακόμα από τον Άγιο Δημήτριο. Ο Διαμαντής βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ρούβα.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να φορέσει τα “μπλε” είναι ο Αλέξανδρος Τσούτσης που περνάει από το “μικροσκόπιο” του Γιώργου Καμπερίδη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ακολουθήσουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές ακόμα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook