“Έπεσε” στο τελευταίο 5λεπτο ο Ρούβας!

Την δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Ρούβας που ηττήθηκε με 2-1 από την Γλυφάδα! Ισοφάρισε ο Γκάτσης στο 82′ όμως ο έμπειρος Καζαντζής έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Αθήνα… φαίνεται πως δεν πηγαίνει του Ρούβα που στην δεύτερη επίσκεψη του στην πρωτεύουσα γνώρισε ακόμα μια ήττα, μετά από αυτήν στην πρεμιέρα στο Μενίδι.

Οι παίκτες του Αντώνη Δρακόπουλου ήταν εντελώς αγνώριστοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανηλειακό με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν σχεδόν καθόλου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Ρούβας έκανε στο 1ο ημίχρονο μόλις μια φάση με το φάουλ του Κορδονούρη να διώχνει εντυπωσιακά ο Χώνος. Τελικά, η ανωτερότητα των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 41′ όταν ο Καϊμακαμούδης πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-0 για την Γλυφάδα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ρούβας βελτιώθηκε όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες με αποτέλεσμα να απειλήσει μόνο με τον Ανωγειαννάκη όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Τελικά, η ομάδα της Γέργερης ισοφάρισε στο 81′ όταν ο Γκάτσης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 μετά την σέντρα του Ανωγειαννάκη.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τον Ρούβα με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να δεχτεί το γκολ από τον Καζαντζή που με ψύχραιμο πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

 

Δείτε το LIVE του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook