listen live
ακούτε τώρα: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real fm- (Καμπουράκης - Λυριτζής)

listen live
ακούτε τώρα: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real fm- (Καμπουράκης - Λυριτζής)

ακολουθεί: 10:00-12:00

Σύνδεση με Real fm (Νίκος Χατζηνικολάου)

e-radio logo

Αστέρας Ρεθύμνου: Ανακοίνωση-απάντηση

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση του Αστέρα Ρεθύμνου:   Τις τελευταίες ημέρες έχει ξετυλιχθεί ένα γαϊτανάκι εντυπώσεων, αναφορικά με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας μας και του πρωτοπόρου Διαγόρα. Η ομάδα μας κέρδισε δίκαια με 3-1, αλλά αυτό μάλλον δεν άρεσε στο φίλο και ηθικό σωματείο του Διαγόρα. Ο Διαγόρας, ήρθε στο Ρέθυμνο και απέδειξε

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση του Αστέρα Ρεθύμνου:

 

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξετυλιχθεί ένα γαϊτανάκι εντυπώσεων, αναφορικά με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας μας και του πρωτοπόρου Διαγόρα. Η ομάδα μας κέρδισε δίκαια με 3-1, αλλά αυτό μάλλον δεν άρεσε στο φίλο και ηθικό σωματείο του Διαγόρα.

Ο Διαγόρας, ήρθε στο Ρέθυμνο και απέδειξε ότι, όντως είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Δημιούργησε μία και μοναδική ευκαιρία σε παιχνίδι 90’ λεπτών και ήταν 100% αποτελεσματικός.

 

 

Αναφορικά με τις «κραυγές» του Διαγόρα, για τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

1. Στο 50’ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αποσκίτης, ανατρέπεται πεντακάθαρα από τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Βελλίδη και ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής σφυρίζει την εσχάτη των ποινών που δέχονται αδιαμαρτύρητα οι παίκτες του Διαγόρα. Στη συνέχεια έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, αλλά χωρίς να προλάβει να την δείξει στο τερματοφύλακα, λόγω έντονων διαμαρτυριών των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα. Τελικά, η κόκκινη έγινε κίτρινη και οι διαμαρτυρίες κόπασαν!!!

Εκτελέστηκε το πέναλτι ΕΠΙΤΥΧΩΣ από τον ποδοσφαιριστή μας, Αργυράκη και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής διέταξε την επανάληψη της εκτέλεσης (η οποία και τη δεύτερη φορά ήταν εύστοχη).

Όλα τα παραπάνω, αποδεικνύουν ότι ο διαιτητής ήθελε να αδικήσει το Διαγόρα…

 

 

2. Όσο δε για το δεύτερο πέναλτι που καταλογίστηκε κατά του Διαγόρα, ένα θα σας πούμε. Ότι η ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Δερμιτζάκη ήταν πεντακάθαρη και μεγαλύτερη απόδειξη δεν υπάρχει από την μη διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα. Αντιθέτως μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα τα έβαλαν με τον συμπαίκτης τους Τζανή, που υπέπεσε στην συγκεκριμένη παράβαση.

3. Αναφορικά με τις πολλές κίτρινες κάρτες που υποστηρίζουν ότι αντίκρισαν, απαντάμε. Εμείς προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, το μόνο που έκαναν ήταν να διαμαρτύρονται με αισχρές εκφράσεις προς το διαιτητικό τρίο. Επίσης δεν σταματούσαν να προκαλούν τους ποδοσφαιριστές μας, τον πάγκο μας και τους φιλάθλους μας.

Ακόμη θέλουμε να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά, η ομάδα μας ανακοίνωσε στον αντίπαλο προπονητή, μόλις στο 25ο λεπτό ότι δεν ξαναπαίζουμε το fairplay κατά τη διάρκεια του αγώνα, λόγω της προκλητικής στάσης των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, που προσπαθούσαν να μας ανακόψουν κάθε επίθεση, πέφτοντας χωρίς λόγο και αιτία στο έδαφος.

Για όλα τα παραπάνω, υπάρχει το dvdτου αγώνα, το οποίο θα αποσταλεί στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση, στην ΚΕΔ/ΕΠΟ και στην ΠΑΕ Διαγόρας, για να αποδείξουν αυτά που λένε. Επίσης τους προκαλούμε όποτε θέλουν, σε δημόσια προβολή.

Να ξέρετε μόνο, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώσει το όνομα της ομάδας μας και όλων των μελών της.

Γιατί για να κάνουν κάποιοι κριτική και να βγάζουν συμπεράσματα θα πρέπει να έχουν άποψη των γεγονότων.

Όπως γίνεται κατανοητό, από την πλευρά μας αντιπαραθέτουμε συγκεκριμένα γεγονότα της αναμέτρησης. Περιμένουμε από την ομάδα του Διαγόρα να μας δώσει τις δικές της συγκεκριμένες απαντήσεις, για τις φάσεις που αδικήθηκε

 

 

Και ξεκαθαρίζουμε και κάτι ακόμη, ότι εμείς δεν μπαίνουμε στη διαδικασία διαμάχης με κανένα σωματείο, είτε άμεσα είτε ως τρίτοι. Θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να το αμφισβητήσει.