listen live
ακούτε τώρα: 14:00-16:00

Derby (Μανώλης Θέμελης)

listen live
ακούτε τώρα: 14:00-16:00

Derby (Μανώλης Θέμελης)

ακολουθεί: 16:00-18:00

Σύνδεση με Real fm (Γιώργος Γεωργίου)

e-radio logo

Αιχμές Κούγια

Η παρουσίαση του Δημήτρη Σπανού από τον Αλέξη Κούγια είχε και μία σημαντική είδηση για την Παναχαϊκή.

Εκτός από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πρώην προπονητή της Ρόδου ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών δεν δίστασε να δηλώσει πως σκέφτεται να παίξει η ομάδα εκτός Πάτρας, αν δεν υπάρξει συμφωνία με την ερασιτεχνική και το Δήμο για το γήπεδο. Για το γηπεδικού ο Αλέξης Κούγιας έδειξε να είναι αμείλικτος και έτοιμος για όλα, αφού όπως υποστηρίζει η ερασιτεχνική και ο Δήμος δεν βοηθούν την ομάδα με τις απαιτήσεις τους. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Αν η Ερασιτεχνική ζητήσει λαγούς με πετραχήλια ίσως και εκμεταλλευόμενη την σημερινή τοποθέτηση του Δήμου, συνυπολογιζομένων των χρεών από την εποχή Μακρή και των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί για τις μεταγραφές και αν ο Δήμος δεν ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις θα βρεθούμε σε αδιέξοδο. Τότε λοιπόν θα κάνουμε μία από κοινού συνέντευξη με τους οργανωμένους. Θα ενημερώσω την πόλη και ίσως ζητήσω να αγωνιστούμε κάπου αλλού κοντά στην Πάτρα (πιθανοί προορισμό το Αίγιο και η Αχαγιά)”.

O μεγαλομέτοχος της ΠΓΕ συνέχισε την “επίθεση” του προς άπαντες τονίζοντας: “Όταν με πειράξει κάποιος έχω τη διαδρομή και δε διστάζω να τα βάλω με το ίδιο το κράτος Δεν γίνεται όταν πάει καλά η ομάδα να συναθροίζονται στο γήπεδο και όταν πρέπει να μην δίνουν χείρα βοηθείας».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει για την πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της ομάδας: «Μετά την καταγγελία της σύμβασης με τον κ. Τεννέ έκανα το αυτονόητο και μίλησα με τον Δημήτρη Σπανό. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, μου είπε αμέσως το ναι, και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρούμε στο ρεαλιστικό κομμάτι της συμφωνίας. Έτσι έγινε κατά πρώτο λόγο η προφορική συμφωνία. Έχει ανοικτό συμβόλαιο να υπόγράψει για όσο θέλει. Εύχομαι την ίδια οξυδέρκεια, το ίδιο πάθος να το απολαύσουμε και εμείς στην Πάτρα. Έχω αδυναμία στους νεαρούς προπονητές που με δικαιώνουν.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της Ρόδου αναφέρθηκε αρχικά σε ένα παλιό «φλερτ» με τον Αλέξη Κούγια, όταν ο τελευταίος ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. «Η συγκυρία τα έφερε να μην συνεργαστούμε την πρώτη φορά. Ήταν κακό τάϊμινγκ. Η δεύτερη επαφή όμως, έφερε τη συμφωνία.Θέλω να υπερτονίσω ότι το τοπικό στοιχείο θα είναι πιο έντονο απ’ όλες τις άλλες χρονιές. Θα δοθεί έμφαση στους νεαρούς παίκτες. Δεν θα φτιάξουμε μία ομάδα με 26 παίκτες νεαρούς. Θα είναι και έμπειροι μαζί τους. Νομίζουμε ότι η ευρύτερη περιοχή είναι ποδοσφαιρομάνα. Για εμάς τους νεαρούς στον χώρο, η Παναχαϊκή είναι χαρά, είναι τιμή και σου δίνει την όρεξη να δουλέψεις. Είμαι σίγουρος για το εγχείρημα που κάνω, όσο και για την πορεία της ομάδας».