Με το… δεξί θέλει να μπει στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Yποδέχεται την Μπέτις στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την πρώτη αγωνιστική του Europa League (22:00).

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, υποδέχονται για 16η φορά ισπανική ομάδα (με 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες) και τους Ανδαλουσιανούς να αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ελληνική ομάδα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του, προανήγγειλε αλλαγές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του που έδειξε σημάδια κόπωσης στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη, με τον Ποντένσε και τον Γκερέρο στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χασάν. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Γκιγέρμε. Εκτός έμειναν οι Γιάγια Τουρέ και Ναουέλ που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Στο απέναντι στρατόπεδο, τώρα, η Μπέτις των 180 εκατ. ευρώ (!) αναμένεται να ξεκινήσει με την εξής ενδεκάδα: Λόπες, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Μαντί, Μπαραγκάν, Ζούνιορ Φίρμπο, Χάβι Γκαρθία, Κανάλες, Χοακίν, Λο Σέλσο και Σέχρχιο Λεόν. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι. Βοηθοί του: Μάρτσιν Μπόνιεκ και Νταβίντ Ιγκόρ Γκόλιες. Επιπρόσθετοι: Μπαρτόζ Φρανκόφσκι και Ζμπόγκνιεφ Ντομπρίνιν. Τέταρτος: Κριστόφ Μίρμους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook