Tο πρώτο εμπόδιο είναι και το πιο υψηλό

Με αντίπαλο την Τσέλσι ξεκινάει το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο φετινό Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους Λονδρέζους (19:55, Cosmote Sport 2).στην κατάμεστη από κόσμο Τούμπα, η οποία είναι ανανεωμένη και πιο προσιτή στους θεατές που θα βρεθούν απόψε εκεί.

Η θύρα 2 μεγάλωσε περίπου 950 θέσεις, ενώ παράλληλα μειώθηκε η χωρητικότητα της θύρας 8 (που θα φιλοξενηθούν σήμερα 500 φίλοι των φιλοξενούμενων). 

Οι «μπλε» αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης, σε ένα ματς γιορτή για την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μπορεί να ταξίδεψε χωρίς τον Εντέν Αζάρ στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σε ένα ρόστερ αξίας σχεδόν 900 εκατ. ευρώ δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν τη «ζημιά» στον ΠΑΟΚ. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, είναι πιθανό να επιλέξει ένα τρικ να παρατάξει την ομάδα του χωρίς κάποιον σέντερ φορ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι και Τόσκα. Στον άξονα θα παίξουν οι Σάχοφ και Βέρνμπλουμ, με τους Μαουρίσιο και Πέλκα στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί και Λημνιός. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, η ομάδα της Τσέλσι θα παίξει με τους Καμπαγέρο, Τζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Γουίλιαν, Χάντσον Οντόι και Μοράτα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Αλμπέρτο Μαγένκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook