Πρεμιέρα σήμερα στη νέα διοργάνωση της UEFA, Nations League

Την παράσταση «κλέβει» το ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, το οποίο θα διεξαχθεί, στις 21:45, στο Μόναχο.

Πρεμιέρα σήμερα για το Nations League, τη νέα διοργάνωση της UEFA. Παίρνουν μέρος οι 55 Εθνικές ομάδες της Ευρώπης κι έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες, σύμφωνα με την κατάταξή τους στη βαθμολογία της UEFA.

Την παράσταση «κλέβει» το ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, το οποίο θα διεξαχθεί, στις 21:45, στο Μόναχο. Είναι το μοναδικό σημερινό ματς της League 1 και το πρώτο παιχνίδι που δίνει η Γαλλία, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η Ολλανδία. 

Στη League 2 θα γίνουν οι αγώνες Τσεχία-Ουκρανία για τον πρώτο όμιλο (συμμετέχει και η Σλοβακία) και Ουαλία-Ιρλανδία για τον τέταρτο όμιλο (συμμετέχει και η Δανία).

Στη League 3 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου Σλοβενία-Βουλγαρία και Νορβηγία-Κύπρος.

Στη League 4 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες του πρώτου ομίλου, Καζακστάν-Γεωργία, Λετονία-Ανδόρρα και του τέταρτου ομίλου, Αρμενία-Λιχτενστάιν, Γιβραλτάρ-ΠΓΔΜ. 

Η Εθνική Ομάδα παίρνει μέρος στη League 3 και θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο, με την Εσθονία, την Ουγγαρία και τη Φινλανδία. Θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι το Σάββατο, στο Ταλίν, με την Εσθονία. Μέσω του Nations League τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook