Πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League με άλλη μία νίκη

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι η αποψινή αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Λουκέρνης.

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι η αποψινή αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Λουκέρνης, έπειτα από τον πρώτο αγώνα (4-0) των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (20:30, Cosmote 1).

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα κάνουν αγγαρεία επί ελβετικού εδάφους και έχουν πολλούς λόγους για τους οποίους θέλουν να επιστρέψουν με τη νίκη, εκτός από την πρόκριση στις βαλίτσες τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν βαθμούς στην Ευρώπη, καθώς στο τέλος της χρονιάς διαγράφεται η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησαν το 2013/14 και θέλουν να μην έχουν απώλειες στη δική τους κατάταξη. 

Επίσης, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει και για την… Ελλάδα, αφού η χώρα μας βρίσκεται ξανά στην 14η θέση της UEFA και χρειάζεται θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει εκεί και την επόμενη χρονιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ακριβώς με το ίδιο σχήμα που έπαιξε κόντρα στη Λουκέρνη την προηγούμενη εβδομάδα. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά, με τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Γκερέρο.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League θα προκύψει από το ζευγάρι Μπέρνλι – Μπασακσεχίρ, με τις δύο να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0) στην Τουρκία προ μίας εβδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook