H AEK θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Αντιμετωπίζει στη Γλασκώβη τη Σέλτικ στα play off του Champions League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Γλασκώβη τη Σέλτικ και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα play off του Champions League (21:45).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Σέλτικ Παρκ», χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος αναμένεται να χάσει και το δεύτερο ματς με τους Σκωτσέζους στην Αθήνα. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως θα φύγει από τη Σκωτία με ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της, στον επόμενο γύρο. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει τον Λούκας Μπογέ για το βασικό σχήμα της Ένωσης, αντί του Μάνταλου.

Το 4-4-1-1 θα διατηρηθεί και σε αυτή την αναμέτρηση για την ΑΕΚ. Ο Μπάργκας θα καθίσει στην εστία των «κιτρινόμαυρων», με τους Οικονόμου και Λαμπρόπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Άλεφ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής.

Οι Μπακασέτας και Μπογέ θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον Κλωναρίδη.

Από την άλλη πλευρά, οι Σκωτσέζοι του Μπρένταν Ρότζερς αναμένεται να παραταχθούν με τους Γκόρντον, Τιέρνι, Λούστιγκ, Άγερ, Χέντρι, Ντσαμ, Μπράουν, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Ρόγκιτς, Έντουαρντ. Ο Ουαλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος είναι τραυματίας. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook