Σήμερα η δεύτερη μέρα της 4ης «στροφής»

Του Champions League και κάποιες ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση.

Η δεύτερη μέρα της 4ης «στροφής» των γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκει ορισμένες ομάδες πολύ κοντά στην επίτευξη του αρχικού τους στόχου που ήταν η συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας και μετά τον Δεκέμβρη.

Πρώτη και καλύτερη η Μάντσεστερ Σίτι που αν αποφύγει την ήττα στην έδρα της εξαιρετικής Νάπολι, τότε θα περάσει αμέσως στους «16» του Champions League. Αρνητική η παράδοση των «πολιτών» σε ιταλικό έδαφος, αήττητη στα πέντε τελευταία ματς εντός έδρας η ομάδα του Σάρι.

Στη Βεστφαλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει μείνει με μόλις έναν πόντο έπειτα από τρεις αγωνιστικές, κοντράρεται με τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο και ισοβαθμεί το σύνολο του Πίτερ Μπος. Μια ήττα και … τέλος το όνειρο της πρόκρισης για όποια από τις δύο ομάδες στο φινάλε της αποψινής αναμέτρησης φύγει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Μονακό και η μέχρι στιγμής εξαιρετικής της παρουσία, της δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στους «16», αν πάρει νίκη κόντρα στους Γάλλους ή αν πάρει βαθμό και ταυτόχρονα η Λειψία αποτύχει να νικήσει την Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο άλλο ματς του ομίλου.

 Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάριμπορ, κόντρα στην οποία την περασμένη αγωνιστική σημείωσε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του θεσμού φτάνοντας στο τελικό 7-0 με τρομερό ξέσπασμα και… πρωτόγνωρη αποτελεσματικότητα για φέτος. Οι Σλοβένοι, θα χάσουν κάθε ελπίδα για τις δύο πρώτες θέσεις αν ηττηθούν και ταυτόχρονα η Σπαρτάκ Μόσχας πάρει νίκη επί της Σεβίλλης. Οι Ανδαλουσιανοί, απέναντι στους Ρώσους, θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για την απίστευτη ήττα που υπέστησαν με το τελικό 5-1 στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά τα ματς και οι βαθμολογίες:

 

5ο γκρουπ:

Λίβερπουλ – Μάριμπορ

Σεβίλλη – Σπαρτάκ Μόσχας

Η βαθμολογία:

1.Λίβερπουλ 5

2.Σπαρτάκ Μόσχας 5

3.Σεβίλλη 4

4.Μάριμπορ 1

 

6ο γκρουπ:

Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Φέγενορντ

Η βαθμολογία:

1.Μάντσεστερ Σίτι 9

2.Σαχτάρ Ντόνετσκ 6

3.Νάπολι 3

4.Φέγενορντ 0

 

7ο γκρουπ:

Μπεσίκτας – Μονακό

Πόρτο – Λειψία

Η βαθμολογία:

1.Μπεσίκτας 9

2.Λειψία 4

3.Πόρτο 3

4.Μονακό 1

 

8ο γκρουπ:

Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ντόρτμουντ – ΑΠΟΕΛ

Η βαθμολογία:

1.Τότεναμ 7

2.Ρεάλ Μαδρίτης 7

3.Ντόρτμουντ 1

4.ΑΠΟΕΛ 1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook