Η ΑΕΚ θέλει να φύγει από τη Ριέκα με το θετικό αποτέλεσμα

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει από τη Ριέκα με το θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει τη δυνατότητα να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (20:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων και να πάρουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στο πρώτο τους ματς στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης, με τον Ανέστη στην εστία και τους Βράνιες και Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας. Οι Λόπες και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Γιόχανσον να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων.

Οι Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης και Μάνταλος θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης.

 Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λαμπρόπουλος και Γκάλο. Από την άλλη πλευρά, η κροατική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους Πρσκάλο, Ζούτα, Ελέζ, Τζούπαριτς, Βέτσοβιτς, Μίτσιτς, Μάλες, Μπράνταριτς, Χέμπερ, Γκοργκόν και Γκαβράνοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook