Το σεντόνι… τεντώνει ξανά

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους.

Το σεντόνι… τεντώνει ξανά στα ευρωπαϊκά γήπεδα και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν να δείξει το ρολόι 21:45 (ώρα Ελλάδας) και να σφυρίξει η έναρξη των αναμετρήσεων των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου κάνει απόψε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους.

Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους φιναλίστ του τελευταίου τελικού στο «Καμπ Νου» για τον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και ο ολυμπιακός που φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ. Ισπανοί και Ιταλοί θα «μονομαχήσουν» για το ποιος θα έχει σε πρώτη φάση το πάνω χέρι στο γκρουπ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν και την εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους από την ομάδα του Τορίνο.

Για τον 2ο όμιλο η Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Λισαβόνα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει πρεμιέρα με τη Βασιλεία στο «Ολντ Τράφορντ».

Μπάγερν-Άντερλεχτ και Σέλτικ-Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα ματς του 2ου ομίλου, ενώ για το 3ο γκρουπ η Τσέλσι φιλοξενεί την Καραμπάγκ και η Ρόμα την Ατλέτικο.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βασιλεία
Μπενφίκα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

2ος όμιλος
Μπάγερν-Άντερλεχτ
Σέλτικ-Παρί Σεν Ζερμέν

3ος όμιλος
Τσέλσι-Καραμπάγκ
Ρόμα-Ατλέτικο

4ος όμιλος
Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ
Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook