Ο Ολυμπιακός «μπαίνει» σήμερα στις μάχες των πλέι οφ

Του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ριέκα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σέντρα 21:45.

Ολυμπιακός -Ριέκα πράξη πρώτη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους πρωταθλητές να θέλουν προβάδισμα πρόκρισης χωρίς να δεχτούν γκολ.

Η διατήρηση του μηδέν άλλωστε ήταν και η προτροπή του Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη τύπου, με τον Αλβανό τεχνικό να έχει κατασταλάξει όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Κροατίας.

Στα θετικά η παρουσία του Βάντις Οτζίτζα Οφόε στην αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Βέλγο μέσο να πρόσθετη μια επιπλέον εναλλακτική λύση για τον Χάσι στο άξονα της μεσαίας γραμμής. Βέβαια, δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, με τον Ζιλέ να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του. Εκτός και των δύο αναμετρήσεων ο Εμενίκε λόγω της θλάσης που έχει υποστεί.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1) του Ολυμπιακού: Καπίνο, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης, Καρσελά, Μάριν, Μπεν

Για τους φιλοξενούμενους Κροάτες της Ριέκα στόχος είναι να κριθεί η πρόκριση στη ρεβάνς, με τον Ματίας Κεκ να επισημαίνει την ανάγκη αποδείξεων για την ομάδα του.

Οι δύο σερί ήττες στο εγχώριο πρωτάθλημα δημιούργησαν αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά ο 56χρονος Σλοβένος έχει στη διάθεσή του αστέρι των Κροατών, Μάριο Γκαβράνοβιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούσε.

Οι επικρατέστεροι έντεκα (4-3-3): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριστς, Ελέζ, Ζούπα, Μίσιτς, Μάλες, Μπράνταριτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς, Γκοργκόν

Σέντρα στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:45, διαιτητής ο Γερμανός Φέλιξ Σβάιερ.

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook