Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη ή ισοπαλία στην Άγκυρα

Στην έδρα της Οσμάνλισπορ (18:00) για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη ή ισοπαλία με γκολ στην έδρα της Οσμάνλισπορ (18:00) για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το 0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ καλούνται να δώσουν απαντήσεις και να προκριθούν στην συγκεκριμένη φάση του θεσμού για πρώτη φορά από το 2011/12.

Στο «Osmanlı Stadı», η ατμόσφαιρα αναμένεται εχθρική, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση, ενώ η ομάδα της Άγκυρας δεν έχει ηττηθεί εκεί στην φετινή της ευρωπαϊκή πορεία, με 5 νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς.

Όλα αυτά καθιστούν αρκετά δύσκολη την αποστολή των Πειραιωτών, οι οποίοι καλούνται πλέον να βρουν γκολ χωρίς τον μέχρι στιγμής αρχισκόρερ τους Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος οδεύει προς την Κίνα.

Εκτός για τους «ερυθρόλευκους» είναι και ο Βιάνα που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, οπότε η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό στην άμυνα, τους Ρέτσος και Μάρτινς στα χαφ, τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα άκρα και τον Φορτούνη πίσω από τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση. 

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Μανθάτης, Νικολάου, Ρομαό και Σκαφίδας.

Οι Τούρκοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Καρτσεμάρσκας κάτω από τα δοκάρια, τους Πίντο, Νουμάν, Προχάσκα και Βρσάγεβιτς στην άμυνα, τους Κάρλος και Τσαγκιράν στα χαφ, τους Ρεγκατέν και Ντελάρζ στα άκρα, τον Εντιαγέ ως επιτελικό μέσο και τον Γουεμπό στην επίθεση.

Από πλευράς προϊστορίας, ο Ολυμπιακός έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ταξίδια στην Τουρκία.

Διαιτητής του αγώνα ο Ούγγρος Ιστβάν Βαντ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Άλμπερτ και Μπερετιάν.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook