Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης

Στον πρώτο του αγώνα με την ΑΙΚ.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον πρώτο του αγώνα με την ΑΙΚ, εν όψει της ρεβάνς στη Στοκχόλμη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:00). Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περσινή κακή πορεία στην Ευρώπη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι τόνισε πως είναι πρώτος στόχος για το «τριφύλλι» την εφετινή σεζόν, η παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του καλή εμφάνιση και να μη δεχτούν γκολ, εν όψει της ρεβάνς της 4ης Αυγούστου στο «Tele 2 Arena».

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρτάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Στην εστία θα βρεθεί ο Στιλ, με τους Μολέδο και Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Οι Μέστο και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα και Λεντέσμα να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Λουντ, Γουακάσο και Ιμπάρμπο θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Βιγιαφάνες, έναντι του Γκανέζου μέσου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook