Πήρε Σπάχιτς το Αμβούργο

Ο Βόσνιος στόπερ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση του Αμβούργου ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα θα υπογράψει συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει στη Bundesliga.

Έτσι, τα βρήκε με το Αμβούργο και ο τεχνικός διευθυντής, Πέτερ Κνάμπελ, δήλωσε: “Είμαστε ευχαριστημένοι με το γεγονός πως αποκτήσαμε έναν τόσο έμπειρο αμυντικό. Με την ποιότητα και την επιβλητική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να αποκτήσει ηγετικό ρόλο. Επιπλέον, μπορεί να κατευθύνει τους νεότερους παίκτες του συλλόγου”.

Από τη μεριά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Αμβούργου, ο Ντίτμαρ Μπάιερσντορφερ σημείωσε πως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν, πριν αποφασίσουν να αποκτήσουν τον Σπάχιτς, για το επεισόδιο που είχε ο παίκτης και οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Υπενθυμίζεται πως σε αγώνα Κυπέλλου τη φετινή σεζόν, ο Σπάχιτς επιτέθηκε και έριξε μπουνιά σε σεκιουριτά στη “Μπάι Αρίνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook