Άλβες: Θα αποφασίσω μετά τον τελικό του Champions League

Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον μέλλον του αλλά τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε να εκτιμά την αξία του.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ντάνιελ Άλβες στην οποία όμως δεν έλυσε το… μυστήριο για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε μεν τα παράπονα του για την αντιμετώπιση που έχει από το κλαμπ αλλά τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να μιλάει με την Μπαρτσελόνα και θα πάρει την τελική του απόφαση στις 7 Ιουνίου μετά τον τελικό του ChampionsLeague.

“Είναι ένα ανοιχτό ζήτημα το μέλλον μου. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα ως ομάδα. Εγώ από σεβασμό σε όσους με στηρίζουν και με αγαπούν θα συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και θα δώσω ό,τι έχω για αυτή τη φανέλα μέχρι τις 7 Ιουνίου” τόνισε ο Άλβες και συνέχισε: “Πιστεύω ότι το κλαμπ δεν έχει δείξει ανάλογη εκτίμηση με την αξία μου”.

“Βγήκα να μιλήσω γιατί δεν με σεβάστηκαν και ειπώθηκαν πολλές μαλακίες. Θέλω να μιλάω στο γήπεδο αλλά με τόσες βλακίες έφτασα στο όριο μου. Δεν έχουν να απαντήσω σε κανέναν αλλά μόνο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου” τόνισε ο Βραζιλιάνος. “Δεν σκέφτομαι τα λεφτά αλλά την εκτίμηση σε αυτό που κάνω. Και όλο τον χρόνο έλεγαν για εμένα αλλά εγώ πάντα δούλευα. Το έκανα και αυτή τη σεζόν. Παίζω βασικός γιατό το αξίζω και δουλεύω σκληρά όχι γιατί είμαι ο πιο όμορφος” συμπλήρωσε.

Τέλος για τον μέλλον του ανέφερε: “Θέλω να κερδίζω και να συνεχίσω να γράφω ιστορία με αυτή τη φανέλα. Το μέλλον είναι τώρα, σήμερα. Θέλω να χαρώ με όσα έχουμε πετύχει και δεν θέλω να σκεφτώ πέρα από αυτό από σεβασμό σε όλο τον κόσμο που με στηρίζει. Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση μου. Έχω πολλές προσφορές αλλά θα αποφασίσω μετά τον τελικό του ChampionsLeague. Πάντως μπορώ να σας πω ότι η Παρί δεν είναι μια από τις επιλογές μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook