Ο ΠΑΟΚ δε σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης

Στην σημερινή αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μινσκ, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ δε σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης, στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μινσκ, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, προκειμένου να συνεχίσει να έχει ελπίδες, για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (20:00).

Ο “Δικέφαλος” του Βορρά θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να έχει την κατάσταση στα χέρια του, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, με αντίπαλο την Γκινγκάμπ στην Τούμπα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι Ρόμπερτ Μακ και Χέντβιγκες Μαντούρο. Επίσης, για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Πόζογλου, Στέλιος Ποζατζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός του “Δικέφαλου” του Βορρά σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με συνταγή Φλωρεντίας, όταν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Φιορεντίνα. Ο Γλύκος θα καθίσει στην εστία, με τους Τζαβέλλα και Βίτορ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ρατς και Σκόνδρας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη, Κάτσε και Τζανδάρη να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Γκολάσα, Περέιρα και Αθανασιάδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Ντιναμό Μινσκ έχει μόλις ένα βαθμό και είναι ουραγός του ομίλου.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Group K:

1 Φιορεντίνα 10
2 Γκινγκάμπ 7
3 ΠΑΟΚ 4
4 Ντιναμό Μινσκ 1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook