Σισέ: “Ο Τζέραρντ έδιωξε τον Μπενίτεθ από τα αποδυτήρια”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση, που μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως ο Στίβεν Τζέραρντ είχε διώξει τον τότε κόουτς της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ από τα αποδυτήρια για να μιλήσει ο ίδιος στους παίκτες

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ, Τζιμπρίλ Σισέ, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης και μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.
Ο Γάλλος επιθετικός εκμυστηρεύτηκε πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Λίβερπουλ, σε ημίχρονο ενός παιχνιδιού Champions League, ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ είχε διώξει τον τότε προπονητή Ράφα Μπενίτεθ από τα αποδυτήρια για να μιλήσει ο ίδιος στους παίκτες.
Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Τύπος κάνει λόγο πως το συγκεκριμένο “ημίχρονο” που ανέφερε ο Σισέ, ήταν στον τελικό του Champions League το 2005 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Μίλαν.
Η Λίβερπουλ βρισκόταν με 3-0 πίσω στο σκορ και φαίνεται ότι τα λόγια του Τζέραρντ “έπιασαν τόπο”, με τους “κόκκινους” να φέρνουν τα πάνω κάτω στο δεύτερο ημίχρονο, να ισοφαρίζουν σε 3-3 και τελικά να κατακτούν το τρόπαιο στα πέναλτι.
Ο Σισέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε ως αλλαγή. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος:
“Ήταν ο αρχηγός. Αν σε συμπαθούσε θα στο έλεγε, αν δεν σε συμπαθούσε, επίσης θα στο έλεγε. Έχουμε πολλά κοινά και τα πήγαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Ήταν ένας σούπερ αρχηγός. Σε έναν αγώνα Champions League (σ.σ.: ο Τύπος κάνει λόγο για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005) στο ημίχρονο ζήτησε από τον Μπενίτεθ να φύγει από τα αποδυτήρια, ώστε να μιλήσει στους παίκτες. Είπε coach μπορείς να φύγεις από τα αποδυτήρια να μιλήσω στους παίκτες μου;”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook