Παπουλής: “Σοφότεροι μετά από τέτοια παιχνίδια”

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού επί της Ζυρίχης.

Ένα αυτογκόλ χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στη Ζυρίχη, στη πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τον Φώτη Παπουλή να σημειώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του έγιναν σοφότεροι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι το οποίο, όπως είπε, είναι ένα καλό μάθημα εν όψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ του Απόλλωνα Λεμεσού και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “Αν θέλαμε να μοιράσουμε το καρπούζι στη μέση, θα λέγαμε ότι είχαμε από ένα ημίχρονο. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε δυο γκολ, στο δεύτερο όμως δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και ήρθε το 2-2. Η Ζυρίχη ανέβηκε όμως στο τέλος φανήκαμε τυχεροί με ένα αυτογκόλ, όμως σημασία έχει μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα δέκα λεπτά ψιλοκοιμηθήκαμε”.
Στη συνέχεια ο Παπουλής δήλωσε: “Μέσα από αυτά τα παιχνίδια γινόμαστε σοφότεροι, είναι ένα καλό μάθημα εν όψει της συνέχειας. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Δευτέρα την ΑΕΛ, τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι λίγο μακριά, έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον στόχο και στο πρωτάθλημα και στο Europa League”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook