Ο Αστέρας Τρ. θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα

Στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έτσι ώστε να πάει χωρίς άγχος στην Κύπρο για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς (21:15).

Οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη. Οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το οποίος αναμένεται να είναι κατάμεστο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοικούντων.

Ο Στάικος Βεργέτης φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς. Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 και με τον Θεοδωρόπουλο στην εστία. Οι Λουι, Ζησόπουλος, Γκοΐαν και Παντελιάδης θα είναι οι τέσσερις της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κουρμπέλης, Μουνάφο και Ουσέρο. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Ρόλε, Μάσα και Ντε Μπλάσις.

Από την πλευρά τους, οι Ισραηλινοί αναμένεται να παραταχθούν με τους Πάμπλο, Γεΐνι, Γκαρσία, Τίμπι, Σπούνγκιν, Ιγκιέμπορ, Αλ Μπιερμάν, Ζάχαβι, Μπεν Χαΐμ, Πρίτσα, Μπεν Μπασάτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook