Για την απόκτηση τριών ονομάτων κινείται η Ιντερ

Το ερχόμενο καλοκαίρι, κατόπιν απόφασης του Έρικ Τοχίρ

Για την απόκτηση ενός εκ των Έντιν Τζέκο, Φερνάντο Τόρες και Αλβάρο Μοράτα θα κινηθεί η Ίντερ, το ερχόμενο καλοκαίρι, κατόπιν απόφασης του Έρικ Τοχίρ.

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας θέλει να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα του, προκειμένου να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Προς αυτή την κατεύθυνση το ερχόμενο καλοκαίρι θα δαπανηθούν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ώστε να μετακομίσουν στο Μιλάνο, ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την Ίντερ και να την ανεβάσουν επίπεδο.

Ο Τοχίρ τόνισε για τους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας του: «Ξέρω ότι τα ονόματα των Τζέκο, Μοράτα και Τόρες έχουν ήδη διαρρεύσει. Αν ένας από αυτούς έρθει τελικά στην ομάδα μας, τότε θα είναι κάτι εξαιρετικό. Υπάρχουν αρκετοί μετεγγραφικοί στόχοι στη λίστα μας, όμως ελπίζουμε να αγοράσουμε ορισμένους παίκτες υψηλού επιπέδου. Επίσης, χρειαζόμαστε επιθετικούς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ελπίζω παράλληλα να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό μας τη νέα σεζόν. Ο στόχος μας μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν είναι η έξοδο στο Champions League και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook