Στέλνουν Γκάλο στον Παναιτωλικό

Άνθρωποι της ομάδας του Παναιτωλικού υποστήριζαν ότι ο Βραζιλιάνος άσος που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπράγκα του χρόνου θα παίζει στο τριφύλλι.

O Παναθηναϊκός την Μεγάλη Τετάρτη πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει στις 26 Απριλίου τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και οι πράσινοι είχαν μόνο στο πως θα πάρουν την πρόκριση στο μυαλό τους. Αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα όμως και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο τόνιζαν πως το τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση του Γκάλο και εξέφραζαν την άποψη πως ο 28χρονος άσος του χρόνου θα παίζει με την πράσινη φανέλα.

Είναι γεγονός ότι στους πράσινους αρέσει αρκετά ο Γκάλο ο οποίος έπαιξε ως δανεικός από την Μπράγκα αλλά πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα δώσει 600.000 ευρώ στους Πορτογάλους, τόσα ζητάνε από τον σύλλογο της Πορτογαλίας, για να τον κάνει δικό του όπως διατυμπανίζουν οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου.

Αν βέβαια ο Νταμπίζας κάνει ένα καλύτερο “deal” τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την συγκεκριμένη πληροφορία που έρχεται όπως γράψαμε από το Αγρίνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook