Xαμσικ: “To ματς της χρονιάς με την Τσέλσι”

Ο μεσοεπιθετικός της Νάπολι υπογράμμισε την σημασία που έχει για την ομάδα η αυριανή αναμέτρηση για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ

Στο “Σαν Πάολο” η Νάπολι θα υποδεχτεί την Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μάρεκ Χάμσικ να υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο είναι το παιχνίδι της χρονιάς για την Νάπολι με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να εφιστά την προσοχή παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Corriere dello Sport”, ο Χάμσικ τόνισε: “Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ο αγώνας της χρονιάς για εμάς. Επίσης σημαντικός, όμως, για εμάς είναι και ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Σιένα. Ωστόσο, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι συναρπαστική διοργάνωση. Θα είναι μία πραγματική απόλαυση για τους φανταστικούς οπαδούς μας και την ίδια την ομάδα. Το μόνο που ξέρω για την κρίση της Τσέλσι είναι από τις εφημερίδες. Έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Θα μπορούσε αυτό να είναι μία ευνοϊκή κατάσταση, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πετύχουμε τον στόχο μας”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook