Αποκάλυψη: Για τα επόμενα πέντε χρόνια το Παγκρήτιο η έδρα της Εθνικής!

Για τα επόμενα πέντε χρόνια το Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι η έδρα της Εθνικής Ελλάδος, μετά από συμφωνία της ΕΠΟ με την ΕΠΣ Ηρακλείου όπως αποκάλυψε το athleticradio.gr.

Σπουδαίο αθλητικό γεγονός για το Ηρακλειώτικο και όχι μόνο ποδόσφαιρο, καθώς η “επίσημη αγαπημένη” θα έχει έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πρόκειται για ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της ΕΠΣΗ ώστε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο η έδρα της Εθνικής ομάδας αφού όσες φορές αγωνίστηκε στην πόλη μας, η κοινωνία την αγκάλιασε και γέμισε πάντα το γήπεδο.

Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια, όπου και συμφωνήθηκε η απόφαση για να γίνει έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναμφίβολα είναι μια θετική εξέλιξη τόσο για την Κρήτη όσο και για την ομάδα της Εθνικής, καθώς όπως αποδεικνύει και το παρελθόν στο Παγκρήτιο η Εθνική Ελλάδος μετράει σπουδαίες νίκες σε γεμάτο γήπεδο, καθώς ο κόσμος “αγκαλιάζει” την γαλανόλευκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook